Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدس انلاین : روابط‌عمومی مخابرات خراسان‌رضوی نسبت به گزارش روز گذشته خبرگزاری تسنیم خراسان‌رضوی واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، روز گذشته گزارشی با عنوان «مجیدیه و الهیه مشهد همچنان در «عصر حجر ارتباطی»؛ مردم در انتظار تدبیر مخابرات» در خبرگزاری تسنیم خراسان‌رضوی منتشر شد و در آن اشاره شد که بسیاری از مردم ساکن در منطقه الهیه و مجیدیه مشهد از کمبود زیرساخت‌های ارتباطی در زمینه تلفن ثابت بسیار گلایه دارند و هنوز بسیاری از مناطق الهیه و مجیدیه فاقد خطوط ارتباطی در زمینه تلفن ثابت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز اما مخابرات خراسان رضوی پاسخی به این گزارش داده که به این شرح است:

«به استحضار می‌رساند با توجه به رشد جمعیت در منطقه الهیه و امیریه، محمدیه و مجیدیه مخابرات منطقه خراسان‌رضوی در طول سال‌های گذشته اقدامات مناسبی در راستای ایجاد زیرساخت خدمات ارتباطی در آن منطقه انجام داده است در حالی که اکنون طرح فیبر نوری FFTH در بولوارهای امیریه، محمدیه و مجیدیه اجرا و در حال تکمیل است که به‌زودی درخواست متقاضیان در بولوار امیریه پیگیری خواهد شد. به اطلاع می‌رسانیم که در سال گذشته 4 دستگاه کافوی نوری در محدوده منطقه الهیه اجرا و سرویس تلفن ثابت و ADSL به مشترکین محترم واگذار شده است.»

اما خبرگزاری تسنیم خراسان‌رضوی پیرو رسالت خبری خود مبنی بر پیگیری دغدغه‌های و خواسته‌های مردمی نکاتی چند را در این حوزه متذکر می‌شود و آمادگی دارد مجدداً پاسخ مخابرات خراسان‌رضوی را در این زمینه منعکس کند:

مسئله نخست این است که در جوابیه مخابرات خراسان رضوی عنوان شده که در سال‌های گذشته اقدامات مناسبی در این منطقه صورت گرفته و قطعا شهروندان و خبرگزاری تسنیم خراسان رضوی نیز به این مسئله واقف هستند. اما دغدغه مردم ناظر به اقدامات صورت گرفته شده نیست بلکه ناظر به این است که با وجود تمامی اقدامات صورت گرفته چرا این منطقه هنوز باید با این تعداد مشکل در زمینه خط تلفن ثابت روبرو باشد؟

نکته دوم اینکه در گزارش مردمی خبرگزاری تسنیم خراسان‌رضوی عنوان شده بود که پاسخ دفاتر پیشخوان به صورت پیامکی به شهروندانی که برای ثبت‌نام خط تلفن اقدام می‌کنند این است که به‌دلیل مشکلات فنی فعلا امکان اتصال خط تلفن ثابت وجود ندارد. در جوابیه مخابرات خراسان‌رضوی اشاره‌ای به این مسئله نشده که دقیقا تا چه زمانی باید مردم این منطقه و آن دسته افرادی که فاقد خط تلفن ثابت هستند باید در انتظار باشند.

نکته سوم اینکه بازهم در جوابیه مخابرات خراسان‌رضوی اشاره به اجرای 4 کافوی نوری در محدوده الهیه شده که این مسئله قطعا جای تقدیر دارد اما بازهم سئوال اصلی بی‌پاسخ است و آن اینکه شهروندانی که فاقد خط تلفن ثابت هستند و متحمل هزینه سنگین به ویژه در زمینه اینترنت می‌شوند باید چه راهکاری را دنبال کنند و دقیقا زمان انتظار برای آنها چه میزان است؟ لیست انتظار به چه معناست و چرا به شهروندان منطقه در مورد مدت زمانی که باید در لیست انتظار باشند پاسخی داده نمی‌شود؟

نکته چهارم اینکه قطعا مردم منطقه امیریه نیز دارای مشکلاتی در زمینه خط تلفن ثابت هستند و باید مسائل آن‌ها پیگیری شود اما در گزارش درج شده تسنیم اشاره‌ای به این منطقه نشده بود اما پاسخگویی مخابرات خراسان‌رضوی مبرهن کرد که مردم شریف این منطقه نیز با مشکلی این‌چنینی دست و پنجه نرم می‌کنند و باید به دغدغه آنان نیز رسیدگی شود.

انتظار است مخابرات خراسان‌رضوی پاسخی شفاف و صریح در مورد میزان انتظار مردم منطقه برای تلفن‌دار شدن، راهکارهای این مسئله، زمان‌بندی مناسب برای این امر ارائه کند زیرا برخی از مردم این منطقه بعد از دو سال دوندگی هنوز نتوانسته‌اند تلفن ثابت داشته باشند و به‌نظر نمی‌رسد در عصر جهانی‌شدن و جامعه ارتباطی دو سال، میزان اندکی برای تلفن‌دار شدن که جزو بدیهیات ارتباطات است باشد.

دغدغه تسنیم خراسان‌رضوی و شهروندان منطقه به‌هیچ وجه ناظر به اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته و قابل تقدیر مخابرات در منطقه نیست بلکه دغدغه این است که چرا هنوز هم عده‌ای در این منطقه با وجود شرایط مناسب منطقه فاقد تلفن هستند و این انتظار چه زمانی به پایان می‌رسد؟

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مخابرات مرکز مخابراتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۵۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی‌ فقیه در خراسان رضوی گفت: تأمین منابع مالی آزادراه حرم تا حرم ضروری است هر چه سریع‌ تر انجام شود این جاده که پیرامون آن تلاش‌ های بسیاری در حال انجام است همچنان به مرحله اجرا نرسیده است و باعث شده رسیدن زائر امام رضا(ع) به مشهد با سختی همراه باشد.   آیت الله سیداحمد علم الهدی امروز در دیدار با اعضای قرارگاه سازندگی خاتم‌ الانبیاء در مشهد با تأکید بر اینکه دولت مهم‌ ترین جریانی است که می‌ تواند از پیک‌ های زیارتی مشهد گره‌ گشایی کند، افزود: در ایام نوروز و ایام سوگواری دهه آخر صفر از تمام کشور زائر به مشهد می‌ آید که با توجه به تشرف میلیونی این حجم از زائران نیاز به داشتن نگاه ملی و حمایت دولتی نسبت به زیرساخت‌ های این شهر بیشتر احساس می‌ شود.   وی با بیان اینکه ضروری است تا نواقصی که در مسیر حمل‌ و نقل جاده‌ ای زائران وجود دارد برطرف شود، ادامه داد: مسئله حمل‌ و نقل از جمله عرصه‌ های حیاتی و حساس زندگی مردم است. چه حمل‌ و نقل هوایی و چه ریلی و جاده‌ ای، عمده خانواده‌ ها برنامه‌ ریزی برای چگونگی رسیدن به مقصد خود در یک سفر را از جمله محورهای تصمیم‌ گیری خود در نظر می‌ گیرند و در این میان، تردد جاده‌ ای از اولویت نخست برخوردار است.   نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به‌ضرورت ایمن‌ سازی جاده‌ های استان خراسان رضوی ابراز کرد: یکی از نقاط حادثه‌ خیز استان جاده سبزوار به شاهرود است که بیشترین تصادفات جاده‌ ای نیز در آن رخ می‌ دهد، در این خصوص نیز باید راهکاری از سوی وزارت و راه شهرسازی اتخاذ شود تا دیگر شاهد از دست دادن عزیزانمان نباشیم.   آیت‌ الله علم‌ الهدی با انتقاد از نا به سامانی وضعیت حمل‌ و نقل هوایی و ریلی در ایام پیک مسافری خاطرنشان کرد: متأسفانه در این ایام که مسافران زیادی قصد تشرف به مشهدالرضا (ع) را دارند، برخی از شرکت‌ های هواپیمایی نرخ بلیت‌ های مسافربری را افزایش می‌ دهند و یا در حمل‌ و نقل ریلی که وسیله تشرف قشر متوسط جامعه است زائران برای تهیه بلیت با مشکلات بسیاری مواجه می‌ شوند که گاهی درخواست‌ ها برای اضافه کردن یک رام قطار فوق‌ العاده نیز در این خصوص بی‌ نتیجه مانده است.   وی گفت: برای صیانت از هویت مشهد که منتسب به امام مهربانی‌ ها است، شایسته است که تمامی برنامه‌ ها به‌ ویژه برنامه‌ هایی که با حضور زائران و کیفیت سفر آنان ارتباط دارد متناسب با هویت امام هشتم (ع) باشد.

دیگر خبرها

  • کشف ۲۶ فقره سرقت از منازل یکی از شهرک های مشهد
  • استان خراسان رضوی گرم می‌شود
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • اجماع شورای وحدت برای حمایت از یک نامزد دور دوم انتخابات مجلس در مشهد
  • آغاز به کار ستاد برگزاری نخستین المپیاد هنر در مشهد
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد پاک است