Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدس انلاین : برخی مناطق الهیه و مجیدیه مشهد که عنوان پایلوت منطقه مدرن مشهد را یدک می‌کشمد همچنان فاقد خطوط تلفن ثابت هستند.

منطقه الهیه مشهد که جزو شهرداری منطقه 12 مشهدمقدس محسوب می‌شود جزو مناطق نوساز در مشهد محسوب شده که در سال‌های اخیر حجم عظیمی از مردم مشهد را در خود جای داده است و علاقه مندان زیادی به سوی این منطقه جذب شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آب و هوای مناسب، نوساز بودن منازل و همچنین قیمت‌های به نسبت مناسب‌تر از جمله مواردی است که شهروندان مشهدی را برای رهن و اجاره و بعضا خرید منزل مسکونی به سمت این منطقه رهنمون می‌کند.

در کنار مزایایی که این منطقه داراست اما معایبی همچنان در این منطقه وجود دارد که نیازمند بررسی بیشتر مسئولان است که از مهمترین آنها فقدان خطوط تلفن ثابت است که مشکلات زیادی را برای ساکنان برخی از مناطق الهیه ایجاد کرده است.

هزینه اینترنت سرسام‌آور است

م. ش که یکی از ساکنان این منطقه است در این زمینه می‌گوید: حدود دو سال است که در این منطقه ساکن هستم و به اندازه همین دو سال برای خط تلفن اقدام کرده‌ام و هر راهی را که بگوئید امتحان کرده‌ام اما متاسفانه هنوز هیچ خبری از خط تلفن نیست.

وی ادامه می‌دهد: در نبود خط تلفن ثابت مجبور هستم بسیاری از امور شخصی و کاری خود را با اینترنت تلفن همراه انجام دهم که هزینه آن سرسام آور است و واقعا نمی‌دانم چرا مسئولان مخابراتی به صورت سرعتی و ضربتی برای آن دسته از مناطقی که در الهیه فاقد تلفن هستند هیچ اقدامی را صورت نمی‌دهد.

مشکلات فنی داریم

شهروند دیگری که ساکن منطقه مجیدیه است نیز در این زمینه می‌گوید: چندین بار به دفاتر پیشخوان مراجعه کرده‌ام و هر بار برای خط تلفن ثابت اقدام کرده‌ام اما چندین بار پیامک آمده که به دلیل مشکلات فنی ارائه خط تلفن امکانپذیر نیست. سوالم از متولیان مخابرات خراسان رضوی این است که آیا مسئول این مشکلات فنی ما هستیم؟ آیا ما باید از ابتدا فکری برای مشکلات فنی می‌کردیم؟ قطعا برطرف کردن این مشکلات وظیفه مسئولان مخابرات است اما چرا به شهروندان چنین پیامکی می‌دهند مشخص نیست.

وی ادامه می‌دهد: چندین بار تاکنون براساس همین پیامک‌ها در نوبت لیست انتظار هستم اما مخابرات اصلا مشخص نمی‌کند که دقیقا چه زمانی باید در لیست انتظار باقی بمانم؟

پارادوکس عصر ارتباطات

شهروند دیگری اما در ادامه با اشاره به مشکلات مشابه می‌گوید: خیلی جالب است که عنوان می‌شود در عصر ارتباطات هستیم اما هنوز این منطقه تلفن ندارد. بماند که آنتن دهی برخی خطوط تلفن همراه نیز در این منطقه چندان مساعد نیست. واقعا چرا نباید در یک بازه چند روزه و یا چند هفته‌ای مشکل تلفن منطقه برطرف شود.

اگر پیگیری نکنیم بی‌فایده است

شهروند دیگری هم می‌گوید: جالب است که باید برای خط تلفن هر 10 روز یک بار به دفاتر پیشخوان مراجعه کنیم زیرا گویا روال این است که پیگیری ما هرچه بیشتر باشد امکان به نتیجه رسیدن زودتر نیز بیشتر است. مگر متولیان مخابرات استان خودشان خبر ندارند که برخی مناطق در الهیه مثل مجیدیه و یا سجادیه فاقد خط تلفن ثابت است؟

همسایه روبرویی تلفن دارد ما نداریم

شهروند دیگری هم در این زمینه می‌گوید: تلفن در منطقه مجیدیه بسیار جالب است برای مثال همسایه روبروی ما دارای خط تلفن است اما منزل و ساختمان ما فاقد امکانات فنی تشخیص داده شده است. نمی‌دانم این چگونه امکاناتی است که تا دیوار به دیوار ما می‌آید اما ما نمی‌توانیم از آن بهره مند باشیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مخابرات مرکز مخابراتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۴۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند

استاندار مرکزی گفت: شوراها به‌واسطه ارتباطات مستقیمی که با مردم، شورایاری‌ها و سازمان‌های غیر دولتی دارند، مهم‌ترین پل ارتباطی و نهاد گردآوری مسائل، مشکلات و مطالبات مردمی هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز_ یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش شوراهای اسلامی شهر و روستای استان مرکزی اظهار کرد: شوراها علاوه بر نقشی که به‌دلیل مشارکت مؤثر در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی برعهده دارند و به واسطه ارتباط تنگاتنگی که با سازمان‌های اجرایی و مدیریت محلی دارند، امکان نیازسنجی، دسته‌بندی مسائل و مطالب و طرح منطقی و معقول آن‌ها را دارند.

وی افزود: حکمروایی مطلوب، شایسته و خردمندانه زمانی تحقق می‌یابد که ارتباط سازنده و مؤثر بین سه رکن بخش دولتی، مردم و نهادهای مردم نهاد برای تحقق پیشرفت و عدالت فراهم شود.

استاندار مرکزی گفت: شوراها به واسطه ارتباطات مستقیمی که با مردم، شورایاری‌ها و سازمان‌های غیر دولتی دارند، مهم‌ترین پل ارتباطی و نهاد گردآوری مسائل، مشکلات و مطالبات مردمی هستند.

مخلص‌الائمه تصریح کرد: با توجه به نقش‌آفرینی شهرها و به ویژه کلان‌شهرها به مثابه موتور توسعه از یک سو و از سوی دیگر تهدیدها و چالش‌های شهرنشینی برای پایداری زیست‌محیطی و اقتصادی اجتماعی، برخورداری نهاد شورا و شهرداری از اقتدار قانونی و اجرایی مناسب برای اداره مطلوب شهرها ضروری است.

وی ادامه داد: استان مرکزی رتبه دوم اجرای طرح و رتبه نخست تعریف پروژه‌های جدید و برنامه‌های راهبردی روستایی در کشور را دارا است.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه سال گذشته در روستاهای استان بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال طرح اجرا شد که در نوع خود بی سابقه بود، افزود: در سال گذشته مدیریت شهری استان در بخش‌های مختلف به ویژه عمرانی ۵۰ هزار میلیارد ریال کار انجام داده است.

وی ادامه داد: سال گذشته در حوزه مدیریت شهری و روستایی ۲۰ درصد بیشتر از مجموع بودجه عمرانی سال ما قبل در استان مرکزی به مبلغ ۵ هزار و ۲۴ میلیارد ریال هزینه شده و امسال ۷ هزار میلیارد تومان در شهرها هزینه خواهد شد.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: شوراهای شهرها و روستاها در بیان موفقیت‌ها عملکرد مناسبی نداشته‌اند در صورتی که بیش از سال‌های گذشته کار انجام شده است.

مخلص‌الائمه افزود: بودجه عمرانی استان مرکزی در مجموع سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ مبلغ ۳۲ هزار میلیارد ریال بود و این میزان در سال ۱۴۰۱ به تنهایی ۶ برابر این سال‌ها بوده است.

وی ادامه داد: تا پایان دوره فعالیت شورا مدت زیادی نمانده بنابراین اعضای شورا باید تلاش کنند، دستاوردها و اقدامات انجام شده را تبیین کنند و از حاشیه‌ها و امور فرعی فاصله بگیرند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه فرمانداران و مدیران باید با شوراها در ارتباط و برای این جایگاه اهمیت قابل توجه قائل شوند، خاطرنشان کرد: از طریق شورا می‌توان مسائل و نیازهای اجتماعی را به صورت مناسب‌تری مورد بررسی قرار داد.

مخلص‌الائمه اظهار کرد: در اجرای نهضت ملی مسکن استان مرکزی جز استان‌های کم مشکل در تأمین زیرساخت‌هاست با این وجود پیگیری‌ها در حوزه مسکن صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به ضرورت توجه به مناطق حاشیه‌نشین افزود: توجه به مناطق حاشیه‌ای جزو سیاست‌های مهم کشور است بنابراین شهرهایی که به‌صورت جدی با این پدیده مواجه هستند باید به این منطق به‌صورت ویژه مورد توجه قرار گیرند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: موضوع شکایت از معادن باید مورد توجه شوراهای اسلامی قرار گیرد و در صورت تخریب باید طرح شکایت شود، بخشی از معادن تخریب زیست محیطی داشته‌اند و در رسانه‌ها نیز مطرح شده است اما به‌دلیل نبود شاکی موضوع قابل پیگیری نیست، بنابراین شورا به‌عنوان نمایندگان مردم باید در این زمینه نقش‌آفرینی کنند.

علی‌اکبر اسدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی هم اظهار کرد: سال گذشته از طریق وزارت کشور موضوع صدور کارت شناسایی برای اعضا شورا پیگیری و این کارت به تعدادی از اعضا تحویل داده شد و مابقی اعضا هم در روزهای آینده این کارت را دریافت خواهند کرد.

وی افزود: از مجموع ۸۰۲ شورای استان شناسه ملی برای ۶۴۵ عضو شورا صادر شده است، شوراهایی که شناسه ملی دریافت کرده‌اند، کار بودجه نویسی برای دریافت حق‌الزحمه را انجام نداده‌اند و این مهم به پیگیری شوراها ارتباط دارد.

کد خبر 748860

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • چالش‌های جدی «وعده صادق» برای سامانه تدبیر آمریکا در منطقه
  • رابطه زناشویی برنده و بازنده ندارد
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس